Rss

Populära slots

Är du som oss som älskar spelautomater eller slots som det också kan kallas, då har du kommit helt rätt. Här tänkte vi presentera några favoriter av spelautomater som vi hittar online. Det finns en uppsjö av slots och viss blir mer populär än andra. Vad det beror på ska vi inte gå in på utan enbart ge dig tips om vilka spelautomater det är frågan om.

Starburst

En av det populäraste slotsen idag är Starburst, detta glittrande spel är ett av de spel som du som spelare kanske får mest tillbaka på när du spelar. Men som vanligt så gäller det att ha turen med sig och inget spel kan garantera vinst. Helt klart så är Wildsymbolen med även i Starburst och till och kan det bli dubbla rader med wilds och generera mycket vinst om Fru Fortuna är med dig.

Mega Fortune

Vill man spela på en slots som slagit världsrekord så är detta spelautomaten man ska satsa på, Mega Fortune är spelautomaten som hamnade på allas läppar efter det sattes ett världsrekord i utbetalning av jackpott, till skillnad från Starburst så är Mega Fortune ett progressivt jackpottspel där vinstsumman i jackpotten ökar ju fler som spelar i spelet. Har man turen att hamna i jackpottsnurren så kan man dra in en gigantisk jackpott.

Gonzos Quest

Äventyret hos Gonzos Quest innehåller betydligt mer än vad man först kan antyda. Med fallande stenblock istället för snurrande hjul var detta något nytt då det för första gången lanserades på ett online casino. Man får följa med Gonzo på ett riktigt äventyr och hittar man staden av guld så kan det bli storvinst. Samlar man ihop 3 stycken Montezumasstenar så öppnas det hemliga valv och du kan skicka in Gonzo för att hämta free spins och riktigt fina vinster.